Meseria de vis

Meseria de vis

Începând să desenez puțin câte puțin pe pânza vieții mi-am dat seama că aceasta poate prinde culori frumoase dacă nu o risipești. Adesea m-am întrebat, atât eu, cât și cei apropiați: Ce aș vrea să devin în viitor? dar nu știam ce să răspund datorită faptului că nu găsisem meseria preferată. Așa că am început să colind prin aceasta viața minunată în căutarea drumului meu.

Am observat că nu poți face orice meserie, trebuie să ai anumite calități și pregătire ca să poți profesa cu succes. Am început să visez la slujbele care  se bazează pe drept cum ar fi: avocat, procuror dar mi-am dat seama că nu sunt făcut pentru acestea. Mergând mai departe și aprofundând tot mai mult tainele vieții am bătut și la ușa informaticii. Acolo mi-a plăcut, dar nu mă văd petrecând o viața întreagă în fața calculatorului. În final, am  intrat cu avânt și pe ușa medicinii unde aveam să aflu că meseria de doctor îmi este predestinată.

Poate faptul că iubesc oamenii m-a făcut să aleg aceasta meserie, să le pot fii aprope si să-i ajut pe toți să fie  sănătoși.  Iubesc biologia și tainele corpului uman cu toate misterele lui. Cu fiecare zi care trece mă simt tot mai pasionat de acest domeniu și mă fascinează noile descoperiri din domeniu.

Sunt foarte fericit că mi-am găsit slujba pe care o voi practica cu drag . Din momentul în care am simțit că acesta va fii drumul meu, răspundeam cu bucurie tuturor celor care mă întrebau ce vreau să devin în viitor și sunt hotărât să trec peste toate barierele pentru a-mi atinge scopul .

În final, izvoarele de informație mă vor ajuta să ajung de pe băncile școlii, ceea ce îmi doresc, un bun doctor, care să slujească pentru binele oamenilor.