Ce aș face dacă aș putea călători în timp?

Ce aș face dacă aș putea călători în timp?

Cred că acesta ar fi cel mai mare dar pe care cineva mi l-ar putea oferi, eu sunt printre acei copii visători, care crede că într-o zi se va inventa mașina timpului, care să mă poarte în locuri și timpuri trecute la care acum doar pot sa visez.

Primul loc în care aș călători ar fi momentul nașterii mele, aș vrea să văd chipul mamei, atunci când m-a văzut pentru prima dată, să mă văd și să mă aud pe mine bebelușul, să-mi aud primul scâncet și primul gângurit, să fiu eu și cu mine în același loc cu o diferență de câțiva anișori.

Apoi aș mai călători în urmă cu vreo 6 anișori să mai văd odată chipul bunicului meu drag. Să mai pot să îl strâng în brațe încă o dată. Imaginea lui e tot mai ștearsă în mintea mea. Aveam doar doi anișori când a plecat si toți imi spun: ,,Semeni cu bunicul tău!”, iar eu sufăr la gândul că nu mai stiu cum arăta. Mi se spune că m-a legănat, că m-a iubit mult, aș vrea să pot să mai trăiesc măcar pentru cinci minute acele clipe.

Sunt multe lucruri  sau locuri în care aș vrea să ajung, dar mai am o dorință puternică. Am văzut de multe ori filmul despre viața lui Iisus și pentru mine e o persoană ca nimeni alta. Cred că nimeni, niciodată nu a reușit să facă câte a făcut El. Mi-aș dori să pot fi în preajma Lui pentru o zi, să Îl văd cum face minuni, cum vindecă bolnavi, cum inviază morții, cum hrănește mulțimile, aș vrea să pot și eu să Îi șterg fața plină de sânge și să mă uit în ochii Lui blânzi și calzi și să Îi ofer o îmbrățișare caldă în loc de bătăile și vorbele urâte pe care Le-a primit înainte de a muri.

Știu că astăzi, nu pot sa fac nimic din toate astea. Nu este posibil. Dar sper că într-o zi, cineva foarte deștept va transforma aceste visuri ale mele în realitate.

Salomeea – 8 ani